Irodánkról

Ügyvédi irodánk évtizedes tapasztalaton alapuló, sokoldalú, főként magánjogi területen nyújtott szolgáltatásaival igyekszik az azt felkereső Ügyfelek elégedettségét szolgálni. Eddigi munkáink során Ügyfeleink között tudhattunk több fővárosi és vidéki önkormányzatot, költségvetési szervet, civil szervezetet, kisebb és nagyobb gazdasági társaságokat, társasházakat, valamint természetesen rengeteg magánszemélyt.

Tevékenységeinkhez tartoznak úgy a különböző tartalmú okiratok szerkesztése, mint az Ügyfeleink hatóságok, bíróságok előtti képviselete, büntetőjogi védelem ellátása vagy pusztán a jogi tanácsadás.
Munkánk során igyekszünk nem pusztán a legmagasabb szakmai minőségre törekedni, de azon vagyunk, hogy Ügyfeleink számára egyszerű, közérthető módon nyújtsunk folyamatos tájékoztatást, mely alapján nem csak azt érezhetik, hogy ügyük biztos kezekben van, de azt is, hogy annak folyamatával mindenkor tisztában vannak.

Az ügyvédi iroda által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatosan általánosságban elmondható, hogy annak valamennyi területén mind a rendelkezésre állás, mind a munkamódszerek megválasztása, kialakítása tekintetében igyekszik az Ügyfelek igényéhez igazodni.

Ügyfeleink sikere a mi sikerünk, ezért számunkra fontos, hogy az Ön céljának elérése érdekében minden rendelkezésünkre álló eszközt az Ön szolgálatába állítsunk.